Fmykey outfits

Ooooh sunny crop top

Winter.. het ultieme seizoen dat mij meer dan a million reasons geeft om te shoppen. Laagjes are winterswarme key. Laagjes gaan hand in hand met nieuwe items en nog meer nieuwe items. ”I have enough clothes, I have enough shoes so I don’t need to go shopping”, said no woman ever..

IMG_1387

Maar nu is het niet mr. Santa maar mr. Summer who’s coming to town. Voor mij een zomer gevuld met héél veel gave trends. Van de rocky leather skirts tot de crop tops.. Back to the nineties!


IMG_1341

 

Zara..H&M Divided.. de S/S14 van Balenciaga, ze ademen meer crop tops than ever. Toch was het voor mij deze colorful crop top van TheRaggestPriest waar ik niet om heen kon. Overigens een ontzettend gaaf merk waar je hier meer van kunt vinden!

Door de zoete kleurtjes te mengen met een rocky leather skirt wordt de outfit net wat stoerder. Ik heb de outfit afgemaakt met één van mijn beste shoes-aankopen ever. Hoge stoere veterschoenen welke het goed doen met flappy dresses maar ook gewoon over een stoere boyfriend jeans.

 

Schermafbeelding 2014-04-24 om 23.01.45

 

 


Wanneer het niet that sunny is als op het moment dat ik mijn outfit heb vastgelegd, is een belly-covering skirt de oplossing. Zo droeg ik deze outfit afgelopen week naar mijn eerste outdoor festival van 2014. May lots follow..

Dit see-through exemplaar heb ik gekocht in de last summer sale van de H&M en sindsdien kan ik niet meer zonder. Een aanwist voor everyone, de zwarte maxi skirt.

 

 

What was I wearing?

Ragged Crop top THERAGGESTPRIEST // Leather skirt H&M Divided // Maxi Skirt H&M // Zwarte veterschoenen Second Hand Enschede

Find me on Facebook!

Advertisements

2 thoughts on “Ooooh sunny crop top

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s